header
Ons gamma Seat & Skoda

Ons gamma Seat & Skoda

Samen met u bekijken we graag welk model bij u en uw gezin past. Er is een Skoda of Seat voor ieders budget. Onze adviseurs geven u professioneel advies en antwoorden op al uw vragen. Wanneer u zich wil laten overtuigen door één van onze wagens zorgen wij dat u een testrit kan maken. Dit kan steeds tijdens onze openingsuren.

Vraag een testrit aan

Seat

Seat is het sportieve merk binnen de Volkswagen-group. Opgericht in 1950 onder de volledige naam Sociedad Española de Automóviles de Turismo. Hun bekendste wagen - de Seat Ibiza - werd gelanceerd in 1984 en sprong uit de massa door het mooie design. Het mooie zuiderse design van een Seat herken je al van ver. Wil je een betrouwbare auto met een fris en jong design? Dan zit je goed bij Seat, er is immers een Seat voor ieders budget.

Levi Rogier is onze verantwoordelijke voor Seat. U kan bij hem terecht voor meer informatie over de verschillende modellen en een prijsofferte voor uw toekomstige wagen.

Bekijk alle Seat modellen

Skoda

Skoda is ook een onderdeel van de Volkswagen-group. Het is één van de oudste automerken ter wereld en werd oorspronkelijk opgericht in Tsjechië in 1895. Skoda's blinken uit in betrouwbaarheid en gebruiksgemak. Alle modellen zijn zorgvuldig ontworpen om het voor u en uw gezin zo comfortabel mogelijk te maken. Een ruime wagen is niet gelijk aan een hoog verbruik. Wanneer u nog zuiniger wil rijden heeft u ruim keuze aan zogenaamde Greenline versies.

Bekijk alle Skoda modellen