header
Service & onderhoud

Service & onderhoud

Uw auto op de vooropgestelde kilometer-intervallen onderhouden is zeer belangrijk. Hierdoor zal u langer plezier beleven aan uw wagen en blijft de fabriekswaarborg geldig. Uw wagen krijgt bij Garage De Smet een goede service voor de juiste prijs.

Als u een afsrpaak maakt wordt de auto onderhouden of hersteld wanneer u wacht. Wanneer u weinig tijd hebt en een vervangwagen wenst staan deze voor een correcte prijs ter beschikking.

Maak een onderhoudsafspraak
Carrosserie herstellingen

Carrosserie herstellingen

Bij een ongeval met zware schade aan het koetswerk zorgen wij voor een duidelijk omschreven bestek en na goedkeuring een vlekkeloze herstelling.

Wanneer u kleine schade hebt aan uw voertuig kunnen wij uw wagen naar zijn oorspronkelijke staat herstellen. Dit hoeft geen grote kost te zijn. Met onze moderne oplossingen kunnen we blutsen uitdeuken zonder te herspuiten.

Tot uw dienst

Tot uw dienst

Hebt u zelf geen tijd om naar de autokeuring te gaan? Dan gaan wij, na een nazicht, met uw wagen naar de keuring zodat u zelf niet hoeft te wachten.

Moet uw wagen op onderhoud of is er een herstelling vereist? Dan komen wij kosteloos uw wagen afhalen en nadien terug leveren bij uw thuis.

Staat u in panne met uw wagen? Dan kan u onze takeldienst steeds 24/24 bereiken op het nummer:
054 33 02 39.